luni, 16 aprilie 2012

Lupt cu propriile-mi sentimente ...

E greu ...e foarte greu să lupt cu mine însămi .E o luptă a minţii şi a inimii.O luptă în care nu ştiu cine poate fi invingătoare :mintea ori inima.Situaţia mea e cam asta...îmi place de un băiat dintr-o clasă mai mare ,dar despre care nu ştiu aproape nimic ...dar ador unul de la mine din clasă,care ,probabil nu e indiferent faţă de mine.
Şi vreau să îl uit ,pentru că nu a făcut încă nimic pentru a da ceva speranţe unei relaţii.Dar subconştientul meu mi-l bagă prin visuri ,deja de o săptămînă ,visuri foarte frumoase şi-mi este dureroasa dezamăgirea atunci cînd mă trezesc.Dar trebuie să îl uit , e ceva fundamental ,e ceva ce-mi va decide ,într-un oarecare fel -viitorul.
Oricît de mult nu mi-aş propune să citesc o carte ,nu pot ,pentru că îmi apare el în minte ,îmi apare chipul lui frumos,zîmbetul lui perfect şi vocea lui unică...îmi apar toate aceste sentimente şi toţi aceşti fluturaşi...toate aceste lucruri pe care le simt doar pentru el...nu ştiu ce e ,poate e dragoste ,dar poate e o simplă puternică atracţie fizică.
Cît despre celălalt...e foarte frumos ,are nişte ochi în care pot să mă înec privindu-i ,are un zîmbet foarte dulce şi cînd mă priveşte îmi trec fiorii prin tot corpul.Dar mă priveşte nu prea des,căci suntem în clase diferite ,orarul e absolut diferit de al meu,şi reuşesc să îl văd doar o dată în zi ,uneori poate două.
Dar ştiu că îmi place.Ştiu sigur.Simt ceva,îi simt lipsa acum ,că sunt în vacanţă.Am nevoie să îl văd ,să îi zîmbesc.
E o luptă dificilă şi nehotărîtă.E o luptă oribilă pe care nu  o pot finisa.Dar eu continui să aştept frumosul...
Sunt plină de speranţe...

3 comentarii:

  1. Stiu cum e ..
    am avut si eu o asemenea situatie, si am ajuns sa il aleg pe al doilea. Pentru ca, e o vorba " Daca iubesti [ placi - cazul tau] alegel pe al doilea, pentru ca daca il iubeai cu adevarat pe primul, nu ajungeai sa il iubesti si pe al 2-lea . " Doar ca, situatia ta e mai ok, pentru ca la mine, eu eram cu primul de ceva vreme si il iubeam pe al doilea de si mai multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
  2. da ,dar eu nu ştiu aproape nimic despre el,nu ştiu nici măcar dacă simte ceva pentru mine...nu ştiu nimic.
    Însă primul nu ştiu , sunt zile cînd simt că mă iubeşte şi altele cînd simt că nici nu mă vede...
    Nu ştiu ..
    oricum merci :*

    RăspundețiȘtergere